U bent hier: Over mij

Over mij

 

Ik ben Brigitte! Ik ben getrouwd met Wouter en samen met onze zoon Aaron (3 jaar) en dochter Eleanor (1 jaar) wonen wij in Berkel en Rodenrijs.

Ik heb een grote liefde voor sport, spel, bewegen, kinderen en de fysiologie van het lichaam. Vanuit deze passies is mijn bedrijf MaKi Fit ontstaan (Mama-Kind). Ik kan niet wachten om hier meer over te delen. Maar eerst zal ik me even verder voorstellen.

Opleidingen:

Ik heb in 2011 de Haagse Academie voor Lichamelijk opvoeding afgerond en daarna heb ik Fysiotherapie gestudeerd. Tijdens mijn studies volgde ik massage cursussen en werkte ik bij een bedrijf waar ik gymlessen gaf aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Daarnaast gaf ik privé zwemlessen. Een heerlijke afwisseling!

Op dit moment werk ik alweer bijna 10 jaar als fysiotherapeut in het ziekenhuis. Wat vliegt de tijd! Hoogste tijd om mijn grote droom te verwezenlijken. Ik start mijn eigen bedrijf, MaKi Fit, waarin ik ouders en kinderen ga begeleiden in bewegen en (aanstaande) mama’s mag verwennen met heerlijke massages.

MaKi Massage:

Masseren is iets wat ik heel graag doe en waar ik zelf tijdens mijn zwangerschap enorm veel baat bij heb gehad. Ik vond het tijd om andere mama’s hier blij mee te maken tijdens een zwangerschapsmassage.

MaKi Gym:

Ik vind niets leukers dan samen bewegen en plezier maken met mijn of andermans kinderen. Bewegen is iets waar ik enthousiast van word en helemaal als ik het kan leren aan een ander. Mijn ouder-kind (leeftijd 0-4 jaar) gymlessen worden een leerzaam feestje!

Powered by CouchCMS